غلظت خون یکی از اختلالاتی است که امروزه بسیاری از افراد بهدلیل سبک زندگی نادرست، رژیم غذایی بد و … به آن مبتلا هستند.؛
در ادامه به چند نسخه ساده طب سنتی برای درمان آن اشاره شده است:
باید 3 قاشق آویشن را با 19 عدد عناب در یکی قوری چینی با هم مخلوط کنیم
و با اضافه کردن یک تا 2 لیوان آبجوش به این ترکیب، اجازه دهیم بر روی شعله ملایم دم بکشد
و در ادامه این دمنوش خوشطعم را مصرف کنیم.
این ترکیب علاوه بر خاصیت رقیق و لطیفکنندگی خون، بالا برنده حرارت غریزی بدن، باعث بهبود پمپاژ قلب، کاهنده چربی خون و تاحدی هم لاغرکننده است
همچنین باعث افزایش ظرفیت حیاتی ریهها نیز میشود.
اما از دیگر نسخههایی که میتوان برای درمان غلظت خون به آن اشاره کرد،
ترک مصرف “نانهای سفید” و فاقد سبوس است
که در نانواییهای سراسر کشور پخت و توزیع میشود
(متاسفانه در حال حاضر حتی نانهای سنگگ پخت شده در نانواییها نیز فاقد حد کافی سبوس است).
مصرف نان محلی سبوس کامل و فاقد افزودنیهایی مانند آهن و فولیک اسید و … نقش بسزایی در درمان غلظت خون و بیماریهای گوارشی دارد.
بهرهمندی از “هوای سالم” و دوری از زندگی در هوای آلوده نیز تاثیر زیادی در کاهش غلظت خون دارد.
انجام “حجامت” بهویژه در فصل بهار نیز برای درمان غلظت خون و بیماریهای خونی بسیار مفید و مجرب است.
ترک مصرف فستفودها، محصولات غذایی کنسرو شده، گوشتهای مانده و نمکسود،
مواد غذایی لزج مانند پنیز پیتزا، لازانیا، ماکارانی، قارچ و … نیز از پرهیزات بسیار ضروری برای درمان غلظت خون و حفظ سلامتی است.
مصرف “آب انار ملس” (ترش و شیرین) نیز برای بهبود غلظت خون و گردش خون نافع است