مراقب گوشت تازه باشید

مراقب گوشت تازه باشید

گوشت تازه اگرچه بسیار لزیز است و فواید بسیاری دارد اما میتواند خطرناک نیز باشد

و منجر به بیمای های خطرناکی چون تب کریمه کونگو شود .

پس چه به هنگام ذبح دام چه بهنگام قطعه کردن گوشت نکات زیر را رعایت فرمایید :

هنگام تماس با دام و ذبح دام از وسایل حفاظتی مثل دستکش لاستیکی، ماسک، عینک محافظ

چشم، روپوش و غیره استفاده شود،  هنگام پاک کردن و قطعه قطعه کردن گوشت از دستکش استفاده شود.

گوشت تازه ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس با پوشیدن دستکش

آن را قطعه قطعه کنید و نکته دیگر اینکه از مصرف بافت­ های دام (گوشت، جگر و …) به صورت خام

یا نیم پز خودداری کنید.

در صورت وجود زخم یا خراش در دست، از ذبح دام، تماس با دام و قطعه قطعه کردن گوشت،

خودداری کرده و یا از دستکش استفاده استفاده شود و در صورت تماس دست یا سایر قسمت های

بدن با خون و ترشحات دام، آن قسمت را بلافاصله با آب و صابون، شستشو داده شود.

هنگام تماس با دام از پوست خود در برابر گزش کنه محافظت کرده و در صورت گزش کنه از له کردن

آن بر روی پوست خودداری و با استفاده از پنس، کنه را با دقت از پوست جدا کنید و در این میان

محل ریخته شدن خون و سایر ترشحات دام را به صورت کامل با استفاده از مواد شوینده و ضد

عفونی کننده شستشو داده شود.

برگشت به بالا
فروش ملزومات پزشکی و آرایشی بهداشتی