فواید مصرف بادام تلخ :
بادام شیرین را همه میشناسند و برای بسیاری از خانواده ها پای ثابت ترکیبات آجیل است.
هر چند درصد بسیار کمی از افراد به بادام شیرین هم حساسیت دارند.
از بادام شیرین برای درست کردن خیلی از دسرها و شیرینی ها و امروزه حتی از آرد آن برای پختن نان استفاده میشود.
در واقع سم هیدروسیانیک در بادام شیرین آن قدر کم است که خوردن آن خطرناک نیست.
هر چند باید حد تعادل را در خوردن بادام شیرین هم رعایت کرد.
بادام تلخ :
بادام تلخ که میوه درخت های بادام دارنده ژن گیرنده Recessive gene است
تنها به دلیل میزان زیاد سم ۴۰ برابر بیشتر از بادام شیرین، خیلی با احتیاط باید مصرف شود.
ظاهر هر دو بادام شبیه به هم است.
روغن حاصل از هر دو بادام جزو اسیدهای چرب غیراشباع محسوب میشود.
ولی عمر روغن بادام تلخ کوتاه تر است و حتما باید در ظرف دربسته دور از نور و گرما و رطوبت نگهداری و سریع استفاده شود.
موارد استفاده
خیلی هم خوب است که به محض تصمیم در مورد مصرف بادام و استفاده از خواص آن تقریبا همه به فکر استفاده از بادام شیرین میافتند.
ولی مصرف بادام تلخ فواید بیشماری دارد که بهترین شکل آن روغن گیری و استفاده از روغن آن است.
در پزشکی و طب سنتی از روغن بادام تلخ برای رفع گرفتگی عضلات، رفع تورم و درد، و البته محصولات زیبایی پوست و مو استفاده میشود.
امروزه صابون، نرم کننده و لوسیونهای زیادی با روغن بادام تلخ تهیه شده و در بازار به راحتی در دسترس است.
علت آن هم تاثیر بیشتر روغن بادام تلخ نسبت به بادام شیرین است.
پس اگر گاهی فقط به صورت یک عدد بادام تلخ مزه در میان بادام های شیرین تان میل کردید
در همین حد کافی است. تلخی آن اجازه نمیدهد تا زیاد از آن بخورید و سم وارد بدنتان شود. سعی کنید از خواص آن به صورت روغن استفاده کنید.
روغن بادام تلخ را از فروشگاه معتبر بخرید.
روغن این بادام رایحه بسیار تندی دارد و تلخی از بوی آن کاملا قابل تشخیص است.